sämst

På att blogga jo jag vet! Men som sagt e min dator på lagning och sitter inte så ofta här längre!

Hänt då!?
Inte så himmla mycket jobbat i veckan och sen va ute i helgen! körde på en två dagars ;D haha, bra gjort för mig! Fredagen va lätt skoj, va på tiki med malin jenny och emelie, sen hade vi ingen skjuts hem, gick upp på victors taket och ramla ner från en (liten) mur, gjorde skapligt ont! tide gick väldigt snabbt. sen fick vi åka hem vid sex, sov hos malin och va jävligt bakfull dagen efter! shit.
Lördage så va vi på nilen, vart rätt lungt inte så himla skoj, men rätt okey! :D. La mig tidigt sen, sov jag hela söndagen!
Funderar på om man ska på arvika marten till helge också! 1 dag iallafall :D!

Nu ska jag jobba på skopunkten i dag sen blir det hem, och städa! Mitt andra jobb, !

nu jävaler blir det pary!


party!

Ikväll är det tiki som gäller fest hos martin/mej! nu blir det skumparty :D 

Yeahhh! Skiter i allt nu e det fest som gäller!Nu jävlar!

Nu ska träningen börja igen, vet att jag sagt det förr men nu känner jag mig riktigt taggad!
Jag ska med hjälp av bloggen bli mer taggad för jag vet att ni läser och då måste jag ju fakstiskt göra detta ;D! Haha.

Så det börjar i dag! Ska ut och gå, träningsvideon och försöka finna någon aktivitet att hitta på,
Äta sundare. visst får man unna sig på helgen, men mindre fett mat och godis! Känns faktiskt riktigt bra!

Idag så va jag och jenny ute och gick, efter det så åt vi fil med bananer, sen när jag kom hem så drog jag på en dans video, gick inge bra för mig ;D haha! men rörde lite på mig, sen till middag blir det lax och grönsaker, lite potatis! :D sen blir det nog en spring tur i tallmon i kväll :).
Känner mig inte sugen på godis även fast jossa sitter brevid mej och äter ;D! Nej nu jävlar!


detta e dans videon , e riktigt jobbigt ;D!


ledig lite nu!

I morogn är jag äntligen ledig i 3 dagar. eller får se hur det blir med den saken men är ledig i morgon iallafall ;D!
Idag va det öppnings premier va inte så jätte mycket folk men va förväntat pga fel med anonsen och ingen löning än, jobba i allafall 10-20, så e sliten i bena nu . Ska bli gött och sova ut i morgon,

Idag fick jag mat färdiglagat när jag kom hem ! även i går har jossa slogit i huvet eller?!?!
Aja jag klagar absolut inte!
ska nog färga håret brunt igen ;D!

kul kul

Ja i går va det lördag och therese hade 23 års fest :D.
Börja med att dra till malin där vi spela sanning och konka , sen vid sex drog vi oss till therese där det va brud fest plus henric och henrik! Vi hörde på musik och hade väldigt skoj, när klockan drog mot tio så drog vi in till snat(tiki)  där hade jag skit kul, dansa typ hela kvällen jag och sofie drack shots och ja det va bara skoj!
Senare på kvällen dök christian upp så då stod vi och dansa ;D.! haha, klockan gick väldigt snabbt.

I morse va jag gött sleten va och hämta jossa i stan och slängde i oss en pizza, nu sitter jag och ska försöka färga håret lite ljusbrunt :D ..


här e min nya bil ;D har inte hunnit togit kort på den så snode denna från henric.
men så ser den ut iallafall.

090910.

Snart e det helg. ska bli så skönt attt bara få sova ut, i dag jobba vi 10-20 e så mycket vi måste få klart nu innan öppning, e mycket kvar och bara två jobbar dagar kvar! Ahhh.! hoppas det inte blir så länge i morgon det e ju trots allt fredag ;D.  skulle vart ledig i morgon igentligen men eftersom vi måste bli klara så jobbar jag och får in lite exktra pengar :D.

Nu sitter jag och väntar på att christian ska komma hem från jobbe sen ska jag lägga mig ;D!
Är så sliten och har så ont i fötterna.
E stolt jag har gått till jobbet även fast jag har köpt bil :D.
Kanske får unna sig i morogn då ;)haha!


jobb jobb å jobb.

Gud så man jobbar ;D.  I dag jobba jag från 10-19 samma i går i morogn vet jag inte börjar tio sen vet jag inte när jag slutar, men blir gött med pengar sen då. eller ja så man klarar sig iallafall :).

Just nu sitter jag och jossa och turas om och välja låt på youtube och bara slappar, har ätit potatisbullar och bacon och e propp mätt :P  I helgen e det kalas som gäller, bananaskid hos therese med min egna bartender jossa ;D. perfekt!  Så kommer ju sofie ner kommer nog bli en riktigt bra helg detta.


nu ska jag snart lägga mig för ska ju upp tidigt i morgon med..


ny bil!

Äntligen fått mig en ny bil nu :D. Det vart en volvo v70. en vit. jäkligt fräch! . Så nu va det fixat..

Idag har det inte hänt så mycket, va på centret en tur och snart ska jag jossa och christian till jenny å anders och äta mat, sen blir det hem och se på bare bea! haha, för en skön film väl?! as gamal så det får bli lite frukt och mys,
 Igår va jag och christian och lukas och satt å små drack lite, sen drog vi ut med mark och rasmus som körde, drog några varv i åmot och arvika va inte så himla skoj,, men bättre än att sitta hemma och mögla! ;D .

Nu ska jag göra mig lite iordning och dra sen . =)

det regnar!

och jag ska gå till jobbet! Vart e min bil??!

Idag ska jag till lamplagret, dom skulle ju öppnat 1sep, men eftersom dom inte hinner det så kan det ta nån vecka.
Men i dag ska jag dit och hjälpa till lite. och försöka lära mig något om lampor ;D

I helgen kommer det bli väldigt lungt ska försöka få tag på bil e sugen på volvo v70 nu ;D kan aldrig bestämma mig!
Har lågit och hostat hela natten så e rätt sliten i halsen och väldigt trött. men men så är det!

Nej om man ska borsta tänderna och gå ut i de fina väderet, inte ens ett paraply har jag :(cypern -09

Ja hur ska man sammanfatta hela resan! vette fan om det går. men jäkligt skoj har jag haft, och det har varit mycket soling ,bading ,äting ,supin och sex snack ;D! haha!

Måndagen kom vi fram rätt sent så va bara slänga på sig nya kläder och dra ut, vart en skoj natt, men rymining och dans på bardisken hela natten ;D ..

Tisdagen Jossas födelsedag, börja med mycket sol och bad sen på kvällen bar det av till kina resturang som va såå god, efter det vart det självklart grabbarna där jag även fick test jobba lite ;D . Efter det bar det iväg mot blue moon, där vi dansa hela natten och hade det skoj, När vi va lagomt fulla drog vi oss mot hotele där dom andra bodde, stina andrea,mia och therese, där jag och dahl hade vatten krig och flumma runt ;D.

Ondagen, gött bakfull, alla va redo för skumpartyt som skulle varit men det vart inställt pga lite folk så vart att vi va på blue moon och bara dansa och hade skoj, va så sliten så jag och lina drog hem lite tidigare (runt halv tre) ;D.

Torsdagen va alla så slitna så bestämde oss  för att vara nyktra, åt god mat och somna tidigt.

Fredagen va det sexy exit, då skulle man klä sig sexy, ;-D Jag och malin va cherlieders och jossa va maskot, therese va choch och resten va fotbolls spelare, alla skulle ta kort av oss, och hade så hilma kul, vill sno mina pom pom men det fick dom inte ;D

Lördagen, sola bada hela dagen, sen vart det ju självklart ut igen, stina fyllde år när klockan slog tolv så va och åt god mat och sen vart det fest hela natten, börja med att vi skulle ha bar runda, men ingen bar va som vi tänkte så hamna på heliga blue moon, där vi festa tills klockan va 4 och sen drog vi till en reave club, jag therese stina och mia, där jag och therese hoppa i poolen sen sprang runt som två kokonuts,! Trängde oss in vid ett bord bara för att få testa röka vatten pipa va fränt :P sen vid sex kände vi att de va hem dags,,

Söndagen bakfull som as. sola bada och bara ta det lugnt.,
Måndagen! hemfärd!

 

 


jag jobbar!Mer bilder kommer senare måste dra på jobb!

 


haha!
fann denna på efterfesten! haha, minn absolut inget av de ;D !

RSS 2.0